Realizace: Apartmány vinařství DOG IN DOCK

Stylové, útulné a komfortu plné ubytování, kde o pohodovou atmosféru není nouze? Tak to by nám šlo! Dnes vás vezmeme do nově dokončeného projektu Apartmány Dog In Dock. Ty jsou součástí areálu stejnojmenného vinařství. Krásná příroda, sportovní radovánky všeho druhu, vynikající jídlo a samozřejmě víno – projekt Dog In Dock vznikal pod taktovkou společnosti Trigema a bez jakýchkoliv pochybností nabízí vyžití pro milovníky klidných i akčních dovolených všech věkových kategorií. Jaké jsou Apartmány Dog In Dock? Varování – po jejich fotoprohlídce možná přehodnotíte plány na dovolenou.

1

Společnost Trigema je známá tím, že se svými odvážnějšími koncepty projektů nebojí rozvířit vody a probudit k životu spící městské oblasti a jiná zajímavá místa, která si zaslouží objevit veřejností. Této filozofii byla rozhodně věrná i v realizaci pro mladé vinařství Dog In Dock nacházejícího se v bezprostřední blízkosti Baťova kanálu. To s mottem "Víno zrozené z veselí" ve svých vínech propojuje dlouholetou místní tradici, velké nadšení pro víno, hravost, modernitu a chuť objevovat nepoznané. Tyto hodnoty byla snaha promítnout nejen do vzhledu a charakteru areálu, ale i do jeho interiérů. Výsledkem jsou apartmány a zázemí, které odkazuje okolní klid přírody a lákající k bezstarostnému odpočinku. 

4_1

V rámci této realizace jsme vybavili designem celkem 36 apartmánů, které vás nejen svými názvy (Kajak, Loďka, Plachetnice, Jachta, Katamarán) okamžitě hodí na vlny klidu, pohody a relaxu. A jaké designovky v nich najdete? Třeba populární a neuvěřitelně stylové křeslo Belina od značky Kave Home, elegantně moderní černé jídelní židle Albert Kuip značky Zuiver, sety odkládacích stolků Yoanna, dekorativní vázy, umělé květiny a  mnoho dalšího. 

5_1

Co říkáte na styl a koncept apartmánů a celého areálu Dog In Dock? My jsme rádi, že jsme se opět mohli podílet na tak krásném projektu a nechat tady zazářit naše designovky. Už teď se těšíme na další projekty a výzvy! Třeba už máte v hlavě nějaký, s nímž bychom vám mohli pomoci. :) 

Pro profesionály – architekty, designéry nebo developery zaměřující se na výstavbu nájemního bydlení, je tu náš B2B program. Pusťme se do projektu společně!

tlacitko
 

 2


3


4

 6


5