Realizace: Byt pro Miss Czech Republic

Jak bydlí nejkrásnější dívka Česka? Dnes vás vezmeme na návštěvu bytu pro Miss Czech Republic Adélu Štroffekovou.  Díky spřízněné firmě ARBYD jsme se totiž dostali k projektu společnosti Creditas Real Estate a měli příležitost podílet se na návrhu vybavení interiéru bydlení pro novou královnu krásy.  Slunný byt se nachází v exkluzivní lokalitě – areálu Jinonického zámečku na Praze 5. Jedná se o mezonet, který i přes na první pohled skromnou dispozici 2+kk nabízí vzdušnost a také prostorovou velkorysost. Byt se může pochlubit  rovnou dvěma koupelnami a náleží k němu mimo jiné také sklep společně s krytým parkovacím stáním. 
 
1
 

Jinonický dvůr patří mezi kulturní památky a po vydařené, k histrorickým prvkům velmi citlivé renovaci jej lze rozhodně označit za luxusní rezidenci. Od samého začátku bylo tedy cílem vytvořit nadstandardně vybavený byt, který bude vyzdvihovat výjimečnost lokality a bude hodný jeho budoucí obyvatelky. Mezonetový byt a podkrovní bydlení obecně vyžaduje ve většině případů řešení na míru. A ani zde se nejednalo o výjimku. Kuchyni vévodí moderní kuchyňská linka kombinující přírodní dřevěný dekor, krémový odstín bílé a kontrastní černé detaily v podobě dřezu, baterie a úchytek. Tato barevná a materiálová kombinace se objevuje také v obývací části bytu, která plynule navazuje na prostor kuchyně. Elegantní obývací stěnu navrnul a vyrobil ARBYD na míru stejně jako kuchyňskou linku s vestavnými spotřebiči. Precizní nábytkářskou práci z dílny ARBYD můžete vidět také v ložnici, a to v podobě velké šatní skříně.


2
 

Ač se jedná o historickou budovu, vybavení interiéru by mělo určitě vyhovovat současnému životnímu stylu a jeho rytmu. Naším úkolem bylo vybrat a dodat kusový nábytek a další vybavení, které se postará se o maximální úroveň komfortu a zároveň vnese do prostoru styl, dodá mu punc jedinečnosti a také byt promění v útulný domov. S ohledem na to, že se interiér drží v paletě jemných tónů a přírodního světlého dřeva, padla naše volba například na prostornou pohovku Ame Yens v temně zeleném odstínu, designové osvětlení značky UMAGE nebo bytové  a textilní doplňky oblíbených značek Dutchbone, Kave Home nebo Bloomingville.
 
Jak se vám interiér bytu líbí? Chtěli byste bydlet jako nová Miss Czech Republic? Pokud byste i vy chtěli bydlet o něco víc designově a hodila by se vám rada profesionála, vyzkoušejte naši službu návrhy interiérů. Naše designérka Sára vám navrhne 3D vizualizaci vašeho prostoru a doporučí designovky, které u vás budou jako doma. :)

Pro profesionály – architekty, designéry nebo developery zaměřující se na výstavbu nájemního bydlení, je tu náš B2B program. Pusťme se do projektu společně!

tlacitko
 
3
  
4
 
5