Realizace: Nájemní byty Lihovar Praha-Smíchov

Bydlet ve svém nebo zůstat v podnájmu? Tohle dilema vám bohužel v dnešním článku rozlousknout nepomůžeme, ale máme pro vás tip na skvělou lokalitu a jedinečné bydlení, ve kterém si vysněný domov jistě najdou jak vyznavači nájemního bydlení, tak i ti toužící po vlastních několika metrech čtverečních životního prostoru. Nahlédněte s námi do interiérů nájemních bytů realizovaných ve spolupráci se společností Trigema v prostoru Lihovaru na pražském Smíchově

16

Realizace nájemního bytu o dispozici 3+kk.

##PRODUCT-WIDGETS-33737##

Kouzlo starého s dotekem současnosti

Staré stavby mívají jedinečný charakter, který je dnes v podstatě nemožné napodobit. Není proto divu, že ve větších městech lze v posledních letech sledovat trend revitalizace a transformace starších budov pro současné potřeby. Například přeměna industriálních budov na multifunkční moderní centra se více než vyplácí. Rozlehlost objektů umožňuje vybudování rozmanitých služeb v podobě stylových gastro podniků, obchodů a jiných veřejných a komerčních prostorů, nabízí krásné prostory pro kanceláře a také jedinečné bydlenítedy oživení celé lokality a vybudování nové čtvrti. Specialistou na modernizaci takových staveb je v Čechách rozhodně společnost Trigema. Jejím nejnovějším projektem je smíchovský Lihovar – unikátní komplex budov, který byl součástí jednoho z největších lihovarů firmy Fischl a synové. Ten společně dalšími továrnami, cukrovary a strojírenskými podniky formovaly tvář "pražského Manchesteru", jak se Smíchovu přezdívalo. Nyní nastal čas se zamyslet, co dál s rozlehlým areálem.

##PRODUCT-WIDGETS-33734##

63 bytů, 4 různé dispozice a hodně designovek

Pro chátrající a obdivuhodně krásné budovy, které už pozbyly svého původního účelu, se podařilo "díky" bytové krizi a vizionářství společnosti Trigema najít nové využití. V prostoru vznikly desítky bytů pro prodej i pronájem a my jsme opět dostali příležitost vybavit je od podlahy po strop designovými kousky. Byli jsme přizváni zařídit celkem 63 nájemních bytů různých dispozic i velikostí. Pro Trigema je projekt Lihovar dle jejich slov vlajkovou lodí moderního bydlení, které spojuje architekturu, umění, technologie a udržitelnost. A i na to se při výběru produktů pro byty o dispozicích 1+kk, 2+kk, 3+kk a 4+kk myslelo. Cílem bylo vytvořit útulné a moderní prostředí, které bude odpovídat současnému životnímu stylu i jeho tempu a bude lehce odrážet industriální historii čtvrti. I z toho důvodu dostaly prostor zejména značky Kave Home, noo.ma, HAY, Teulat a Tenzo

##PRODUCT-WIDGETS-33735##

24

Realizace nájemního bytu o dispozici 4+kk.

##PRODUCT-WIDGETS-33736##

V tradičně bohaté a obsáhlé fotogalerii na vás tentokrát čeká nejen detailní prohlídka naší designové realizace, ale i velká dávka inspirace pro městské bydlení. Prohlédnout si můžete celkem 4 byty o rozloze 29m2, 49m2, 87 m2 a 109 m2. Jak je možné tyto metry čtvereční vybavit a přizpůsobit k pohodlnému a modernímu životu? Trendy, nadčasově, kvalitně a nekonečně stylově! Ostatně přesvědčte se sami :)

Zaujala vás realizace nájemních bytů pro projekt Lihovar?  Developerským projektům jakéhokoliv charakteru a velikosti jsme otevření a těšíme se na ně.  Nebo jste architekt či designér?  Pro vás je tu náš B2B program. Pustíme se do projektu společně?

tlacitko

   

Byt 1+kk

2

3

4

5

6

7

8

Byt 2+kk

10

11

12

13

Byt 3+kk

15

18

19

20

21

Byt 4+kk

23

25

26

27

28

29

30