Realizace: Pobočka EPAM Systems Praha - Holešovice

Jedním z klíčů ke kvalitnímu pracovnímu výkonu je příjemné prostředí. To ví každá moderní firma. Společnost EPAM Systems jednou z takových firem rozhodně je a v případě své pražské pobočky si dala v tomto ohledu opravdu záležet. Realizace kancelářských a společných prostorů pobočky je jedním z našich dalších krásných projektů, o který se s vámi musíme podělit. Proč jsme vsadili hlavně na značku Narbutas a s jakou výzvou jsme si museli poradit už na začátku realizace?  

1

Vážený klient, prestižní zakázka 

Naším klientem v této realizaci byla americká společnost EPAM Systems. Jedná se o IT firmu, která na trhu působí od roku 1993, a patří mezi světovou špičkou v oboru softwarového inženýrství. Nyní se v pražských Holešovicích v moderní kancelářské budově PORT 7 přímo u náplavky rozhodla otevřít svou novou pobočku a my jsme opravdu moc rádi, že jsme dostali příležitost být u toho. Jedná se totiž o poměrně rozsáhlý a komplexní projekt, navíc se zahraničními klienty a komunikací převážně v angličtině. 

3

Zadání znělo jasně – rychle a designově

A jaká vlastně byla naše cesta k této zakázce? K realizaci projektu pražské pobočky EPAM jsme se dostali díky spřízněné společnosti ARBYD, která zajišťovala výrobu, dodání a montáž atypického nábytku na míru. Na nás pak bylo dodání nábytku do kanceláří, jednacích místností, jídelny a relaxačních zón. Výběr použitých designovek padl primárně na značky Narbutas a Pedrali, které splňují nejen vysoké požadavky klienta, ale dokonale vyhovují nárokům prostředí a jeho každodenního vytížení. 

Mimo požadavků na co nejvyšší kvalitu, odolnost, funkčnost a estetiku, která by co nejlépe odrážela prestiž a status firmy, jsme čelili výzvě v podobě rychle se blížícího data finální realizace projektu. Došlo ovšem ke komplikacím a menšímu zdržení stavebních prací v budově a následnému přeložení montáží o měsíc. Díky kapacitním možnostem našeho skladu jsme mohli nabídnout klientovi pomocnou ruku a všechny designovky uskladnili do termínu předání u nás. Samozřejmou součástí předání projektu byla také naše doprava a montáž veškerého vybavení.


2

Všechno spolu krásně ladí

Do kancelářských prostorů jsme doporučili designovky značky Narbutas. Značka se specializuje na moderní kancelářské vybavení a díky možnosti kombinovat barvy a materiály a jejich bohatému vzorníku, ze kterého si klient vybíral, se nám podařilo vybrat kousky přesně takové, aby ladily s barevným schématem společnosti EPAM. Vsadili jsme na produkty černé, bílé a tmavě modré barvy, jídelnu jsme doplnili také přírodní béžovou, která navodí pocit útulna, klidu a nadčasovosti.

V kancelářích jsme vsadili na jistotu, a to na výškově nastavitelné stoly B-ACTIVE, které zdejším zaměstnancům zaručí větší pohodlí při práci. Společné prostory, jako kuchyňku, jídelnu a relax zónu, obohatily stoly značky Pedrali. Pro příjemnější obědové pauzy jsme zvolili rustikální krásu jídelních židlí Henry od FormWood. Nesměla chybět ani pohodlná pohovka – hořčicově žlutá kráska Vegas značky Nordic Design.

4

Jak se vám líbí nové kanceláře EPAM? Zaujal vás jejich interiérový koncept? Pokud i vaše firma sní o nových kancelářích, jsme tu pro vás! Nebo jste architekt či designér?  Pro vás je tu náš B2B program. Pustíme se do projektu společně?

tlacitko

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15